עגלת הקניות שלך ריקה עדיין
הסבר מפורט20 נקודות על מתן דירוגיצירת קריוקי באתר מתאפשרת לכול אחד שחפץ בכך גם אם הוא מוזיקאי יצרן פלייבקים מקצוען וגם אם הוא חובב מוזיקה בלבד, לעיתים מסיבות שונות יוצרי הקריוקי לא מקפידים בעת יצירת הקריוקי ובכדי שתוכלו להינות המערכת מאפשרת לכם לצפות בקריוקי לפני עלייתו לאתר ולתת לו דירוג על איכות הביצוע, בן השאר על איכות הפלייבק, תקינות ושלמות המילים, ודיוק התזמון, קריוקי שמקבל הצבעות רבות שליליות ימחק מהאתר, קריוקי שמקבל הצבעות חיוביות רבות יקודם ויופיע בעמוד הראשי באתר.
100 נקודות על יצירת גרסת זמר שנתקבלהקריוקי רבים נוצרים באתר ללא גרסת זמר, אנו מעניקים לכם את הכבוד להיות זמרי הבית לבצע הקלטה על גבי הפלייבק שקיים באתר במידה וביצעתם בצורה טובה את השיר ובאיכות גבוהה כיתבו לנו בצור קשר אנו נבדוק אם הגרסה שלכם ראויה לשמש כ"קאוור" גרסת "עם זמר", אם אכן בחרנו בהקלטה שלכם תקבלו 100 נקודות על כל הקלטה כמובן והמון גבוד ופרסום..
200 על יצירה של קריוקי באתריצרנו עבורכם את התוכנה הטובה והפשוטה ביותר ליצור עימה קריוקי, כל מה שאתם צריכים זה פלייבק טוב, מילים של השיר, וקצת זריזות ידיים במידה ויש לכם גירסת זמר לשיר / קאוור הדבר יקל עליכם מאוד בעת היצירה של הקריוקי.
200 שיתוף שגרם לחבר להצטרף ל-VIP
|